Böcker om Hälsa, Viktminskning & träning

För den som vill förbättra sin hälsa och leva ett bättre och längre liv, börjar allt med en sak: kunskap. Att börja med något utan att känna till varför man gör det, vilket mål man har och hur man ska nå det, är att slösa värdefull tid och energi!

Här på Hälsoprodukter säger vi inte att vi har all kunskap om alla områden. Något sådant vore omöjligt, och därför en lögn. Däremot tipsar vi gärna våra besökare om andra kunskapskällor som kan leda er i rätt riktning! Att läsa något nytt är att få ny kunskap, och det bästa av allt är att kunskap är billigt! För bara en liten slant kan man lära sig något nytt som potentiellt kan vara värt det mångdubbla, både i pengar och livskvalitet. Genom att läsa en bok kan du till exempel komma till insikten att en viss diet inte passar dig. Genom ett nyhetsbrev kan du få nys om produkter som säljs för en bråkdel av det pris du betalar idag.

Gå gärna igenom den litteratur vi tipsar om nedan, och se vilka delar av den som kan vara intressant för just dig! Av naturliga skäl är stora delar av den på engelska, då mycket mer ges ut på det språket.

Böcker och litteratur inom hälsa och hälsoprodukter

Alfahane.se – Bli fit på 30 dagar (e-bok)

Fredrik Paulún – Viktminskning utan träning

Per Ove Lind – Maten som botar: minska risken för sjukdomar och håll dig frisk

Lämna ett svar